3D, Laatste nieuws

Maxon Cinema 4D upgrade actie

Maxon Cinema 4D upgrade actie.

Ben je in bezit van een oude licentie Cinema 4D, dan kan je tot 29 maart 2019 gebruik maken van de “MAXON We Want You Back Upgrade Special”.

Upgrade naar Maxon Cinema 4D Studio R20

Upgrade naar Maxon Cinema 4D Studio R20 als je in bezit bent van een geldig licentie Maxon Cinema 4D. Of dat nou release 1 tot 19 is of Prime of Studio, je betaald éénmalig een upgrade prijs + MSA en je hebt in één klap de laatste versie van Cinema 4D tot je beschikking.

Naast een licentie Cinema 4D Studio R20 zit er in de upgrade actie ook 1 jarig MSA abonnement. Met dit verplichte abonnement krijg je niet alleen toegang tot cineversity.com de Cinema 4D community. Maar ook toegang tot de volgende release van Cinema 4D.

MAXON We Want You Back Upgrade Special

Upgrade Maxon Cinema 4D Studio R20 bestellen

Een upgrade naar Maxon Cinema 4D Studio R20 bestellen? Dat doe je natuurlijk in webshop van Socrates.  Zorg dan dat je een geldig licentienummer meestuurt bij je bestelling. Dit kan je doen door op de afreken-pagina in het veld Bestelnotitie het serienummer en versienummer in te vullen. Zodra Maxon het serienummer gecontroleerd heeft sturen wij de nieuwe licentie naar je toe.

Tot tot 29 maart 2019 heb je voor €1550 ex BTW de laatste en meest uitgebreide versie van Cinema 4D.
Goed om te weten! Na 29 maart 2019 is het niet meer mogelijk om je Cinema 4D licentie vanaf R17 of lager te upgraden. Maxon Cinema 4D R18 en R19 nog steeds te upgraden maar dan tegen de reguliere upgrade-prijzen.

Hot

Upgrade naar Maxon Cinema 4D Studio R20 actie

1.550,00 {ex BTW}

Upgrade naar Maxon Cinema 4D Studio R20 special.

SKU: 002850 Categorieën: , Tags: , , ,
Beschrijving

Upgrade naar Maxon Cinema 4D Studio R20

In bezit van een oude, licentie Maxon Cinema 4D? Dan is dit het moment om naar Cinema 4D Studio R20 te upgraden. Tot 29 Maart 2019 kan je voor een gereduceerd bedrag naar de laatste versie van Cinema 4D overstappen.

Maxon Cinema 4D Studio R20 upgrade
Nieuw in Maxon Cinema 4D Studio R20

Maxon heeft Cinema 4D R20 volledig op nieuw herschreven. De belangrijkste vernieuwingen op een rijtje:

  • Node-Based Materials
  • MoGraph Fields
  • CAD Data Import
  • Volume Modeling powered by OpenVDB
  • en ProRender verbetering

Om deze, en andere vernieuwingen, bij zoveel mogelijk mensen te brengen heeft Maxon dus een upgrade special geïntroduceerd.

Maxon Cinema 4D upgrade special

Je kan gebruik maken van de Maxon Cinema 4D upgrade special als je een geldige licentie hebt vanaf R1 tot R19 en van Prime tot Studio. Voor slechts 1000 euro en 550 euro ex BTW voor een MSA* krijg je niet alleen de meest uitgebreide versie van Cinema 4D R20, je krijgt ook toegang tot de volgende release van Cinema 4D (rond september). En ook nog toegang tot cineversity.com de Cinema 4D community waardoor inspiratie, tips en tricks en vragen kan stellen zodat je nog mooiere 3D animaties kan produceren.

 

Maxon Cinema 4D upgrade kopen

Wil je een Maxon Cinema 4D upgrade kopen, zorg dan dat je een geldig licentienummer meestuurt bij je bestelling. Dit kan je doen door op de afreken-pagina in het veld Bestelnotitie het serienummer en versienummer in te vullen. Zodra Maxon het serienummer gecontroleerd heeft sturen wij de nieuwe licentie naar je toe.

*afname MSA verplicht. Na 29 maart 2019, is het niet meer mogelijk om een upgrade vanaf R17 of lager te bestellen.

 

 

Samenvatting
software image
Onze beoordeling
1star1star1star1star1star
Beoordelingen
5 based on 2 votes
Naam software
Cinema 4D
Operating System
Mac, PC,
Software Category
3D
Prijs
EUR 1550.00
Extra informatie
Brand

Proces

Product categorie

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Samenvatting
Maxon Cinema 4D upgrade
Naam artikel
Maxon Cinema 4D upgrade
Beschrijving
Ben je in bezit van een oude licentie Cinema 4D, dan kan je tot 29 maart 2019 gebruik maken van de "MAXON We Want You Back Upgrade Special".
Auteur
Uitgever
Socrates
Logo

Related Posts