Tilta Film Carts

Tilta’s Film Carts zijn beschikbaar in 3 afmetingen daarnaast zijn er tal van accessoires beschikbaar.

Tilta Film Carts

De Tilta Film Carts zijn multifunctionele karretjes waarmee camera- en DIT-apparatuur verplaatst of opgebouwd kan worden, de Carts hebben twee plateaus boven elkaar en zijn stevig en compact. De Film Cart kan gemakkelijk gedemonteerd worden en is daardoor eenvoudig mee te nemen.

Diverse toepassingen

De twee met stof beklede plateaus op de Tilta Film Cart zorgen voor voldoende ruimte om apparatuur mee te nemen. De vier 10 inch (medium en large size carts) en 8 inch (small size cart) luchtbanden, waarvan twee vast en twee draaibaar, zorgen voor noodzakelijke demping tijdens transport uiteraard zit er een rem op de twee zwenk wielen waardoor de Tilta Film Cart niet zijn eigen weg gaat leiden op schuine ondergronden. Met de optionele support poten kunnen de karts stevig worden verankerd bij gebruik van zware apparatuur.   Voor de Digital Imaging Technicians (DIT’s) is de Cart ideaal; één van de lange randen van het bovenste platform kan naar beneden worden geklapt zodat makkelijk een toetsenbord en muis kunnen worden bediend. Daarnaast wordt het eenvoudiger om zwaardere apparatuur op de Cart te tillen.

Accessoires

Voor de Tilta Film Carts zijn verschillende accessoires beschikbaar waaronder een scharnierende monitor-arm met Vesa-mount, Steadycam steun, statiefhouder en een 100 en 150mm statief kom. Tilta werkt continue aan nieuwe accessoires waardoor de toepasbaarheid nog groter wordt. Hierbij moet men denken aan een grote Sun-Hood voor DIT’s, dolly track wiel-set en V-mount charging plate waarop meerdere V-mount accu’s gelijkertijd geladen kunnen worden.

TT-TCA01 – Small version
TT-TCA01 – Small version

Tijdelijk en zolang de voorraad strekt krijg je bij aanschaf van de Tilta Film Cart 30% korting!
De Tilta Film Cart (TT-TCA01) is een veelzijdige oplossing om camera’s, gimbals, opname apparatuur of een field monitor mee te vervoeren. Deze TT-TCA01 heeft een afmeting van 95 cm bij 51 cm breed en hoogte van 91 cm, de Tilta Film Cart weegt 38 kg.

Vanaf €1.855.00

TT-TCA02 – Medium version

Tijdelijk en zolang de voorraad strekt krijg je bij aanschaf van de Tilta Film Cart 30% korting!

De Tilta Film Cart (TT-TCA02) heeft een afmeting van 110 cm breed bij 62 cm diep en hoogte van 95 cm, de Tilta Film Cart weegt 45 kg.

Vanaf €1.960,00

TT-TCA03 – Large version

De Tilta Film Cart TT-TCA03 heeft een afmeting van 139 cm breed bij 62 cm diep en hoogte van 95 cm, de Tilta Film Cart weegt 49 kg.

Vanaf €2.060,00

Tilta Film Carts accessoires

Tilta TT-TCA01-RA 3 axis gimbal resting arm
Tilta TT-TCA-TSF01 Tripod support frame
Tilta TT-TCA-SRA01 Stedicam Resting arm
TT-TCA-B150 150mm bowl
Tilta TT-TCA01-CS-100 100mm tripod head support bowl + Cradl
Tilta TT-TCA-CHS01 Cradle head support pole
cradle head support pole
Tilta TT-TCA01-LS Landing support frame*2
Tilta TT-TCA01-MS Universal monitor support for Film Cart
Tilta Film Cart unboxing
Meer weten over de Tilta Film Carts?

    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]