Tilta Cage

TACTICAL ASSAULT ARMOR

Tilta’s modulaire oplossing voor de Blackmagic Design Pocket Cinema Camera 4K.

Tilta Half Cage.

De Half Cage van Tilta voor de Blackmagic Pocket Cinema Camera is de instapper van het modulaire systeem wat Tilta ontworpen heeft.
De cage bedekt de rechter helft van de camera om bescherming te bieden maar ook om accessoires aan te bevestigen.

Vanaf €80.00

Tilta Full Cage.

De Tilta Full Cage voor de Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K heeft drie cold shoe punten waar bijvoorbeeld een SSD, microfoon of top handle kunnen worden bevestigd. Daarnaast bevat de Full Cage een groot aantal bevestigingspunten voor andere accessoires.

Vanaf €110,00

Tilta Base plate

Met de quick release base plate kan je de Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K snel verplaatsen van een statief naar een gimbal, of anders om natuurlijk. De Tilta base plate voor de BMPCC4K is voorzien van twee 15mm rod bevestigingspunten, ideaal om bijvoorbeeld een matte box te monteren.

Vanaf €135,00

Tilta Top Handle

De Tilta Top Handle voor de Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K heeft twee extra cold shoe punten met veiligheidspin zodat de accessoires goed vast zitten. De Top Handle is makkelijk en snel boven op de cage te bevestigen. De verschillende uitsparingen in de handle zorgen voor meer bevestigingspunten.

Vanaf €90,00

Cage in action

Om een beeld te geven van wat Tilta allemaal voor ogen heeft met de Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K cage hebben ze een 3D animatie video gemaakt. Op dit moment zijn nog niet alle accessoires beschikbaar. Neem contact met ons op via het formulier of bel ons via 020-6634066 om de actuele stand van zaken te horen.

Tilta Camera Cage

Stel je eigen BMPCC4K cage samen vanaf:

€80,00

Tilta Camera Cage voor BMPCC4K

* indicates required

Socrates Digital Video gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates en marketing aan te bieden. Laat ons weten op welke manieren u van ons zou willen horen:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via weborders@socrates.nl. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.