Het assortiment van Caruba omvat allerlei producten: van flitsaccessoire tot lenskap, van afstandsbediening tot statieftoebehoren, van extension tube tot opbergtas in elke maat. Het assortiment van Caruba bestaat momenteel uit zo’n 1200 verschillende uiteenlopende foto- en videoaccessoires. We streven ernaar een zo volledig mogelijke collectie te bieden, daarom wordt het assortiment regelmatig uitgebreid met nieuwe handige foto- en videoaccessoires.

Een van de grote voordelen van onze producten is, dat ze compatibel zijn met alle verschillende grote cameramerken, zoals Canon, Nikon, Sony, Olympus, Pentax, Fujifilm, GoPro of DJI. Ook hebben wij diverse producten die speciaal op maat gemaakt zijn om te combineren met systemen van Arca Swiss, Manfrotto of specifieke lensmodellen.

Close

Caruba 1/4″ Schroef met D-Ring – metaal

6,50 {ex BTW}

In bestelling bij fabrikant

Caruba 1/4" Schroef met D-Ring - metaal
Close

Caruba 3/8″ Schroef – metaal

3,25 {ex BTW}

In bestelling bij fabrikant

Caruba 3/8" Schroef - metaal
Close

Caruba 3/8″ Schroef met D-Ring – zwart

5,70 {ex BTW}

In bestelling bij fabrikant

Caruba 3/8" Schroef met D-Ring - zwart
Close

Caruba Coldshoe

12,30 {ex BTW}

In bestelling bij fabrikant

Caruba Coldshoe

Een Caruba Coldshoe is een losse accessoireschoen die d.m.v. (bijgeleverde) schroef vastgezet kan worden in iedere beschikbare 1/4" schroefdraadaansluiting. Hierdoor kunt u meerdere accessoires, lampen, flitsers of microfoons op uw camera-rig / handle / koppelingsplaat bevestigen.