Power Supply – Pocket Camera 4K 12V30W

35,00 {ex BTW}

In bestelling bij fabrikant

Artikelnummer: 006454 Categorieën: ,
Share

Beschrijving

Blackmagic Power Supply for Pocket Camera 4K 12V30W

De Blackmagic Power Supply for Pocket Camera 4K (12V 30W) is een hoogwaardige voeding die ontworpen is om een betrouwbare stroomvoorziening te bieden voor verschillende Blackmagic-producten. Deze voeding is met name geschikt voor de Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K, maar ook voor andere modellen zoals de Pocket Cinema Camera 6K, 6K G2 en 6K Pro. Daarnaast ondersteunt het ook de HyperDeck Studio-producten, waardoor het een veelzijdige oplossing is voor filmmakers en content creators.

Kenmerken

  • Compatibiliteit: De voeding is ontworpen om naadloos samen te werken met een breed scala aan Blackmagic-producten, waardoor het een ideale keuze is voor zowel professionals als amateurs die gebruik maken van deze geavanceerde camera’s en recorders.
  • Vermogen: Met een uitgangsspanning van 12V en een vermogen van 30 watt, levert deze power supply voldoende kracht om je apparatuur optimaal te laten presteren, zelfs tijdens langdurige opnamesessies.
  • Internationale Stekkers: De set wordt geleverd met verschillende internationale stekker-aansluitingen, wat het mogelijk maakt om de voeding wereldwijd te gebruiken. Dit is vooral handig voor reizende filmmakers die in diverse landen filmen.

Inhoud van de Verpakking

De verpakking bevat de Blackmagic Power Supply for Pocket Camera 4K (12V30W) en wordt geleverd met een garantie van twee jaar, wat zorgt voor extra gemoedsrust bij je aankoop.

Met deze power supply kun je er zeker van zijn dat je camera en andere apparatuur altijd van stroom worden voorzien, zodat je je kunt concentreren op het creëren van indrukwekkende beelden. Het is een onmisbaar accessoire voor iedereen die het maximale uit zijn Blackmagic-apparatuur wil halen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.