Blackmagic Cinema Camera 6K Full Frame

2.395,00 {ex BTW}

In bestelling bij fabrikant

Artikelnummer: 005721 Categorie:
Share

Beschrijving

Blackmagic Cinema Camera 6K Full Frame

De nieuwe Blackmagic Cinema Camera 6K Full frame is de nieuwste telg in een reeks van BMD Cinema Camera’s met een hoop nieuwe eigenschappen.

De Cinema Camera 6K is een uiterst geavanceerde digitale filmcamera die nauwkeurige huidtinten en rijke organische kleuren produceert. De camera beschikt over een full-frame 24 x 36mm 6K-sensor met een groot dynamische bereik, een zeer flexibele L-Mount (leica) voor breed scala lenzen en een ingebouwd optisch laagdoorlaatfilter dat speciaal

shoot in vertical aspect ratio in the dessert
shoot in vertiacal aspect ratio

is ontworpen om bij de sensor te passen. Je krijgt ook snelle CF express-media en de camera kan zelfs gebruikmaken van accessoires van de Pocket Cinema Camera! Als je werkt in de cloud en mobiele omgevingen, neemt de camera tegelijkertijd diepe bit diepte Blackmagic RAW en H.264-proxy-opnamen op! Geen enkele andere camera biedt dit niveau van technologie, beeldkwaliteit en draagbaarheid!”

L-mount

De L-mount is een veelzijdig lens mount dat wordt gebruikt in digitale camera’s en is ontwikkeld door Leica in samenwerking met Panasonic en Sigma. Het is compatibel met zowel full-frame als APS-C-sensoren en kan verschillende soorten lenzen herbergen. Het belangrijkste kenmerk is het verwisselbare lenzensysteem, waarmee fotografen lenzen kunnen wisselen voor verschillende creatieve opties. De L-Mount Alliance omvat Sigma en Panasonic, waardoor een breed scala aan lenzen beschikbaar is. Elektronische communicatie tussen lenzen en camerabehuizingen ondersteunt functies zoals automatische scherpstelling en diafragmaregeling. Er zijn adapters beschikbaar om lenzen van andere systemen op L-vattingcamera’s te gebruiken. L-vattingcamera’s vinden toepassingen in diverse fotografiegenres, van portretfotografie tot landschapsfotografie. Compatibiliteit varieert per fabrikant en model, dus controleer altijd de specificaties voor correct gebruik.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.