Katana 3.0

Wat is Katana?
In onderstaande video krijg je in twee minuten een inzicht wat Katana is.
Foundry Katana 3.0
Foundry heeft Katana 3.0 uitgebracht. Katana is Foundry’s zwaargewicht oplossing voor 3D look and light development, bedrijven als Atomic Fiction, ILM en MPC gebruiken Katana om visual FX pijplijn te optimaliseren. 
Doordat Katana alleen laadt wat nodig is bij het openen van scripts die complexe 3D scènes bevat is het een bijzonder handige toepassing om snel aanpassingen te doen in bijvoorbeeld het licht van scenes en deze vervolgens uit te renderen in een renderfarm. Bijzonder effectief als je 3D scenes hebt met miljoenen polygonen.

Nieuw in Katana 3.0
Katana 3.0 en Pixar USD Hydra
In Katana 3.0 heeft Foundry de Pixar USD Hydra technologie in de viewport toegankelijk gemaakt waardoor enorm complexe scènes sneller zullen renderen, tel daar de algehele verbeteringen in de software bij op en het resultaat zal 7 tot 10 keer sneller zichtbaar zijn dan de 2.6 versie van Katana aldus Foundry.
Naast snelheid heeft Foundry ook de UI van Katana opgepoetst, zo zijn er nu nieuwe transform tools beschikbaar en is de informatie van die transform tools beter afleesbaar.
3Delight in Katana 3.0
Katana 3.0 en 3Delight
Katana 3.0 komt met de NSI 3Delight rendering plugin waardoor gebruikers snel kunnen renderen in Katana zelf. De toevoeging van 3Delight in Katana is niet alleen gemak of snelheid, het demonstreert ook de volledige potentieel van de rendering-API's in Katana. Het is goed mogelijk dat er in de toekomst nog meer render- of andere plugins toegevoegd kunnen worden in de Foundry software.
Katana 3.0 demo
Katana 3.0 demo
Katana is complex waardoor we het niet verstandig vinden om het via onze shop te verkopen, maar heb je interesse in Katana of misschien wil je wel een demo? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 020 663 4066 of vraag@socrates.nl en we gaan zorgen dat je alle mogelijkheden van het pakket te zien krijgt.

« Terug