Nieuws

Het is tijd voor krachtige vernieuwing!

Ieder jaar, vlak voor IBC komt Maxon met een nieuwe versie van Cinema 4D. Socrates heeft een krachtige aanbieding die je niet mag missen.
Lees hieronder verder!

Mari en CaraVR promo

Ter gelegenheid van een nieuwe release van Mari en CaraVR geeft de Foundry tijdelijk korting op licenties. Lees verder om te ontdekken of dit interresant is voor je.

Katana 3.0

Foundry heeft Katana 3.0 uitgebracht. Katana is Foundry’s zwaargewicht oplossing voor 3D look and light development, bedrijven als Atomic Fiction, ILM en MPC gebruiken Katana om visual FX pijplijn te optimaliseren. 
Doordat Katana alleen laadt wat nodig is bij het openen van scripts die complexe 3D scènes bevat is het een bijzonder handige toepassing om snel aanpassingen te doen in bijvoorbeeld het licht van scenes en deze vervolgens uit te renderen in een renderfarm. Bijzonder effectief als je 3D scenes hebt met miljoenen polygonen.

NAB 2018 nieuws part 3

 

In het Socrates NAB 2018 nieuws part 3 producten van onder andere Atomos, AJA en Tangent Wave. Heb je na het lezen van dit bericht vragen over de producten laat het ons weten.

NAB 2018 nieuws part 2

 
In het Socrates NAB 2018 nieuws part 2 veel nieuws van Blackmagic Design. DaVinci Resolve 15 en Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K waren de smaakmakers van de maandag in Las Vegas. Maar ook mLogic had leuk nieuws.

NAB 2018 nieuws part 1

 

NAB 2018 is van start gegaan in Las Vegas, het jaarlijkse walhalla voor de audio, film en video professional. Socrates is reseller van een diversen producten die op NAB aangekondigd zijn, een overzicht.

Voorjaarsschoonmaak bij Socrates

De bezem door de prijzen! Dat ruimt lekker op. Nog enkele stuks beschikbaar.

Nieuwe firmware Nucleus-M

Deze nieuwe firmware is alleen om de calibratie kracht van de motor omlaag te brengen.

MARI 4.0 DIGITAAL 3D PAINTING EN TEXTURING TOOL

Mari 4.0 is uit! Probeer nu de nieuwe functionaliteit:

  • Een nieuwe UI
  • Nieuwe drag-and-drop color fill
  • Nieuwe intuitieve workflow om custom brushes te maken
  • Efficiëntere core functionaliteit

 

Nu met 25% korting op een nieuwe Mari seat!

Bestel

Tilta Rig voor Panasonic GH Series

Heb je een Panasonic GH5? Wij hebben de rig! Net binnen gekomen de Tilta ES-T37 en ES-T37-A rigs.