Socrates heeft begin 2000 de Foundry producten naar Nederland gehaald, het begon met Tinder (later Tinderbox) plugins voor After Effects, Flame, Flint en Smoke die werden verkocht aan GenArts in 2010.
Foundry Visionmongers Limited zoals het bedrijf officieel heet werd in 1996 opgericht door Bruno Nicoletti en Simon Robinson, Wyndcrest Holdings ook eigenaar van Digital Domain visual effects en digital productie bedrijf was inmiddels begonnen met de ontwikkeling van node-based compositor Nuke. Samen met de steun van Advent Venture Partners kon Foundry zich losweken en de ontwikkeling van Nuke verder continueren.

Foundry reseller SocratesNa al die jaren is Socrates is nog steeds de reseller van de Foundry producten in de berenlux, wat aangeeft dat er we een zeer betrouwbare partner zijn en dat we een enorme ervaring hebben opgebouwd met het bedrijf en hun producten.

 

Naast Nuke, Nuke X en Nuke Studio heeft Foundry, 3D software Modo ingelijfd, net als texture painting software Mari (ontwikkeld door Weta Digital) en 3D stijl en licht software Katana (ontwikkeld door Sony Pictures Imageworks) Met Cara VR, het meest recente software pakket wat Foundry op de markt heeft gebracht kunnen er visual FX in VR gecreëerd worden.

Close

Foundry Creation Collective

Vanaf: 459,00 {ex BTW}
Modo en Mari
Opties selecteren
Close

Foundry NUKE render

Vanaf: 154,00 {ex BTW}
Render licenties voor NUKE
Opties selecteren
Foundry Mari
Close

Foundry MARI 4.0

1.232,99 {ex BTW}

Foundry MARI 4.0  is de tool voor hoge resolutie 3D Painting en texturing.

Opties selecteren
Close

Foundry NUKE Studio

Vanaf: 1.459,00 {ex BTW}
NUKE X en HIERO samengevoegd in een geheel
Opties selecteren
Close

Foundry NUKE

Vanaf: 999,00 {ex BTW}
NUKE is een node based compositing pakket
Opties selecteren
Close

Foundry NUKE X

Vanaf: 1.199,00 {ex BTW}
Krachtig node based compositing pakket inclusief 3D functionaliteit
Opties selecteren